Biologos Oy, homeopatia, iirisdiagnoosi, ProBion
EtusivuHomeopatiaIirisanalyysiHistoriikkiHomeopaatti Ilse Westphal-FagerströmHomeopaattiset valmisteetMaitohappovalmiste ProBionLinkit
Maitohappovalmiste ProBion

Maitohappovalmiste ProBion

ProBionin nerokkaat bakteerit.

Niitä ei näe mutta niitä on, ja ne antavat sinulle elinvoimaa!

ProBion-puristeet sisältävät elinvoimaisia maitohappobakteereja.

Maitohappobakteerit ovat luonnollisia ja ne muodostavat sen historiallisen perimän, jossa peräti 80 % vasta-ainejärjestelmästä sijaitsee vatsan suolistoalueella! Tästä johtuen suurin osa eläimistä, ihminen mukaan lukien, tarvitsee niitä voidakseen hyvin iästä riippumatta. Ne muodostavat sen elinvoiman perustan, minkä ansiosta vatsasi ja ruoansulatuksesi voi toimia hyvin. Maitohappobakteerien lisäys on usein tärkeämpää kuin lisävitamiinit ja lisämineraalit, jotta sekä sinä että vatsasi voisivat hyvin.

ProBion-puristeen nerokas koostumus

ProBion kuiva puriste, joka on ylivoimainen kestävyytensä suhteen.

Puriste on 50–100 x kuivempi kuin gelatiinikapselit. Tähän ominaisuuteen perustuu sen ainutlaatuinen kestävyys. Bakteerit ovat valittuja kestämään sekä sappi- että vatsahappoja. Niitä suojaa tämän lisäksi puristeessa olevat limaa muodostavatProBion - kestävää elinvoimaa suojamolekyylit. Puristeissa on mukana omat ravintolisänsä, jotka koostuvat frukto-oligosakkariideista (FOS:t) ja fruktopolysakkariideista (FPS:t), jotta ne toimisivat parhaiten.

Näin tiomii ProBion

Näin toimii ProBion

Puriste sisältää terveellisiä, elinvoimaisia maitohappobakteereja sekä metabolisia kasvikuituja, inuliinia. Nämä muodostavat elinympäristön, jossa kehon oma, terve bakteerikanta viihtyy. Ne vahvistavat kehon omia, normaaleja toimintoja.

Terve suolistobakteeristo auttaa sinua paremmin hyödyntämään vitamiineja ja mineraaleja.

Voit käyttää ProBion-puristeita tilapäisesti tai jatkuvasti. Jatkuvaa käyttöä voi verrata hampaiden pesuun. Teet sen puhtauden takia, ajattelemalla: ”Puhtaus on puoli ruokaa!”

Aloita yhdellä puristeella päivässä. Me kukin reagoimme eri tavalla, mutta yleensä 1-2 puristetta päivässä on sopiva määrä. Jotkut tarvitsevat vähän enemmän, ja tilanteissa, joissa suolistobakteeristo stressaantuu ProBion(stressi, ulkomaanmatka, antibiootit tai muut lääkkeet, huono ravinto tai ilmanlaatu jne.), 3-4 puristetta päivässä voi olla sopiva määrä muutaman päivän ajan.

ProBion riittää yleensä 75-150 päivää, jos käytät 1-2 puristetta päivässä.


Depot-vaikutus ”prolonged probiotic performance”

Eli pitkäkestoinen probioottinen vaikutus.

Puriste liukenee kontrolloidusti ja asteittain suolessa, jossa hyviä bakteereja koko ajan suojaa puristeen patentoitu koostumus.

Sulamisaika on 150 minuuttia depot-tehosteella, joka pidentää ja vahvistaa hyödyllisten bakteerien tehoa. Tämän ansiosta bakteerien teho moninkertaistuu sekä ohut- että paksusuolessa, jolloin niistä on eniten hyötyä.

Vertaa gelatiinikapseleihin, jotka liukenevat 10-30 minuutissa, minkä ansiosta vähemmän tehokkaat bakteerit kapselissa eivät voi toimia täydellisesti! Tästä johtuen puristeiden tehokkuus on 5-10 kertaa pitkäaikaisempi ja laajemmalla alueella toimiva kapseleihin verrattuna.

ProBion liukenee asteittain ja hitaasti, mikä johtaa mahdollisimman elinvoimaisten maitohappobakteerien suurempaan tehoon pidemmän aikaa suolessa.ProBion

Riippumattomien laboratorioiden antama laaduntae.

ProBion-puristeille taataan bakteerien vähimmäismäärä huoneenlämmössä ”parasta ennen” päivämäärään saakka, joka on 24 kk tuotantopäivästä laskien! Tiedät mitä saat!

Suurimmalle osalle markkinoilla olevista valmisteista ilmoitetaan ainoastaan bakteerien määrä tuotantohetkellä! Niille ilmoitetaan harvoin bakteerien säilyvyys, eikä koskaan taattua vähimmäismäärää! Saat yli 8 miljardia elinvoimaista bakteeria ottamalla yhden puristeen ProBion daily’a 2 kertaa päivässä.

ProBion sisältää valvotusti tasapainotettuja maitohappoentsyymejä erilaisille vatsoille. Ne ovat ruotsalaisten tutkijoiden kliinisesti kehittämiä ja soveltuvat erilaisille ihmisille. Tämän takia voit valita ProBion active:n löysälle tai nopealle vatsalle, ProBion basic:n hitaalle tai kovalle vatsalle ja ProBion daily:n useimmille muille vatsoille. Näin voit sopeuttaa lisäravinteesi sekä henkilökohtaisesti että elämän eri tilanteisiin. Parhaimman tuloksen saat kun käytät ProBion-puristeita säännöllisesti! Bakteerikannat ovat tarkkaan valikoituja sopimaan yhteen keskenään sekä kaikille yksilöille sukupuoleen tai ikään katsomatta erikseen.

ProBion ei sisällä allergisoivia soija- tai maitoproteiineja eikä maitosokeria!


ProBion


ProBion - varma valinta

ProBion – nerokkaat bakteerit, kuivapuriste ja varma valinta!


Henkilökohtainen

Ruotsalaisten tutkijoiden kliinisesti kehittämä sopimaan eri yksilöille sukupuoleen tai ikään katsomatta.

Patentoitu

ProBion edustaa laatua ja innovatiivisuutta ja sillä on patentoitu tuotantotekniikka.


Takuu

Riippumattomien laboratorioiden laadunvalvonta takaa bakteerien vähimmäismäärän ”parasta ennen” päivämäärään saakka.


Kestävä

Kuivapuristeen ylivoimaisen säilyvyyden ansiosta (24 kk huoneenlämmössä) helppo kuljettaa mukana. Sinun ei tarvitse kuljettaa jääkaappia mukanasi


Luotettava ja varma

Helppokäyttöinen; saat aina oikean määrän hyödyllisiä bakteereja.


Depot-teho

ProBion’illa on ”prolonged probiotic performance” (”pitkäkestoinen probioottinen vaikutus”) parhaan tuloksen saavuttamiseksi.ProBion

ProBion sisältää 5 kertaa enemmän elinvoimaa kuin kapselit.

ProBion’nissa on yli 80 % elinvoimaisia bakteereja jäljellä huoneenlämmössä 12 kk jälkeen. Kapseleissa on parhaimmillaankin yleensä jäljellä vähemmän kuin 20 %. Vertaa uuteen 150 hevosvoimaiseen autoon, josta asiakas toteaa sen hankittuaan ja käyttöön otettuaan, että siinä onkin jäljellä vain 20 hevosvoimaa!

ProBion

Wasa Medicals edustaa laatua ja innovatiivisuutta ja sillä on tuotantoteknisiä patentteja suuressa osassa maailmaa. Yksilöllisesti sopivista tuotteista on saatu yli 25 vuoden kliininen kokemus terapeuttien sekä tyytyväisten asiakkaiden keskuudessa.

ProBion sisältää hyvin dokumentoituja ja huoneenlämmössä hyvin säilyviä bakteerikantoja. USA:ssa ne ovat saavuttaneet yli 50 % markkinoista koskien probioottisia lisäravinteita.

Wasa Medicals takaa bakteerien vähimmäismäärän ”parasta ennen” päivänä. Tämä erottaa ProBion’in suurimmasta osasta probioottisia lisäravinteita, joille ainoastaan annetaan teoreettinen bakteerimäärä tuotantohetkellä.

wasamedicals.se

Edustus Suomessa:

Biologos Oy
Auringonkatu 8
02210 ESPOO
Puh: 050 336 0609

ProBion dailya ja basicia voi tilata Biologosista puhelimella. Tuotteet toimitetaan postiennakolla.